همه چیز در مورد سیب

سیب ( دقیقاً"یک میوه شفتدار) میوه درختی ازطبقه Malus است که عضوی از خانواده گل سرخیان بوده » روزاسیا) و در طول تاریخ کشت می‌ شده است . بیشتر گروه سیبها به گونهM. domestica یا پیوندی های آن تعلق دارند. اجداد وحشی سیبها احتمالاً" درختی به نام ) Malus sieversii که فاقد اسم همگانی است) بود که هنوز هم در قزاقستان یافت می‌شود.محققان در حال مطالعه روی M. sieversii که در برابر بسیاری از بیماریها و آفات مقاوم است می‌باشند تا بتوانند یک سیب مقاوم‌تر در برابرسرما بوجود آورند. در کلیه مناطق آب و هوایی خنک ، سیب غذای بسیار مهمی بوده است . نسبت به سایرمیوه های درختی (احتمالاً" بجز مرکبات) سیب را می‌توان برای ماهها انبار نمود درحالیکه همچنان ارزش غذایی خود را حفظ می‌کند. سیب‌های زمستانی که در اواخر پاییز چیده شده و در دمای بالای انجماد در سردخانه یا اتاق سیب نگهداری می‌کنند از سال 1800 غذای مهمی در اروپا و آمریکا به شمار می‌رفته است .

......  

مطالعه ی متن کامل کتاب "همه چیز در مورد سیب" در سایت رسمی اینفو کتاب 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.